Kunlabora

Diestsevest 32, 3000 Leuven - info@kunlabora.be - 016 24 08 48

Software oplossingen op maat. Samen met onze klanten.

Over Kunlabora

Bij Kunlabora kan je terecht voor software oplossingen op maat: van de realisatie van een nieuw idee over de automatisatie van een complex proces tot het vertalen van je data in een klantvriendelijke toepassing.

Jouw unieke noden vragen een unieke aanpak. Wij garanderen transparant maatwerk zonder onaangename verrassingen. Zo weet je vooraf duidelijk wat de impact van een project is: op je organisatie, je budget en je huidige toepassingen. Kunlabora heeft de experten, ervaring én aanpak om je te ontzorgen met een:
- Service Blueprint: om je uitdaging te vertalen naar een high-level oplossing die toelaat om je budget en timing in te schatten;
- Demonstrator: om de haalbaarheid van je idee te valideren met een werkend prototype;
- Launcher: om een eerste versie van je toepassing in de markt te zetten en feedback van je eindgebruikers te capteren.
- Wil je een volledig ontwikkeltraject aan ons toevertrouwen? Dat kan ook. Doordat we in fases werken, kan je stap voor stap onze voortgang evalueren en bijsturen waar nodig.

Kunlabora werd in januari 2018 opgericht onder de Cronos groep. Hierdoor combineren we de flexibiliteit en snelheid van een startup bedrijf met de stabiliteit van een grote groep.

De unieke kracht van Kunlabora is een stevige portie ervaring in een divers team van 30 enthousiaste software bouwers, onze focus op samenwerken, en een gedisciplineerde aanpak die toelaat kwaliteitsvolle software oplossingen op te leveren binnen het beschikbare budget en de beschikbare tijd.

Daarnaast wil Kunlabora als bedrijf expliciet een steentje bijdragen aan een betere samenleving en mooiere wereld en pakken we graag maatschappelijk relevante projecten vast.