Bamm!

Vaartkom 4, 3000 Leuven - info@bamm.be - 016659465

matchmaker tussen kunst/erfgoed en kinderen/jongeren

Over Bamm!

Bamm! maakt het recht van kinderen en jongeren op cultuurparticipatie iedere dag opnieuw waar.

Bamm! is een krachtige motor voor kunst- en erfgoededucatie met en door kinderen, jongeren en hun begeleiders. Wij zwengelen zoveel mogelijk kunst- en erfgoededucatie aan, omdat we geloven in het belang van inspirerende ontmoetingen met kunst en erfgoed voor de ontwikkeling van jonge geesten.

Bamm! onderschrijft het recht op cultuurparticipatie van alle kinderen en jongeren. Bijgevolg werken we inclusief en zijn we op verschillende vlakken actief. Onze vier merken BAZART, AmuseeVous, Mooss en Mastiek ontwikkelen een grote diversiteit aan activiteiten met en door kinderen en jongeren in verschillende disciplines. We werken samen met uiteenlopende partners in diverse sectoren. En we versterken de stem van kinderen en jongeren in het maatschappelijk debat over kunst, erfgoed en educatie.

Bamm! is een kunst/erfgoededucatieve organisatie met bijna 40 jaar ervaring op het terrein en met een zeer divers bereik in Vlaanderen en daarbuiten. Onze belangrijkste troeven zijn onze onderbouwde methodiek, onze gedrevenheid en ons constante streven naar kwaliteit.