Statik is 'MIK Klimaatambassadeur 2019'

11/05/2020

Statik is een digitaal agentschap uit Leuven met al een aantal jaar ervaring op hun portfolio. Wat hun klanten verbindt, is de ambitie om een positieve en duurzame impact te maken op hun omgeving. Samen met hun klanten bedenken ze steeds een digitale strategie en creëren ze ervaringen die hun impact versterken—of het nu gaat om een eenvoudige website of een complex samenspel van digitale diensten en toepassingen.

Statik levert verschillende inspanningen op vlak van klimaat, milieu en duurzaamheid. Zo kiezen ze enkel bedrijfsimplementaties, projecten en partnerships die een positieve impact teweegbrengen. Organisatorisch hebben ze meerdere inspanningen geleverd om duurzaamheid te garanderen. Flessenwater werd vervangen door een tapinstallatie voor gekoeld en bruisend kraantjeswater.

Bij het rekruteren wordt er gekeken naar lokaal talent, om zo niet bij te dragen aan het fileprobleem. Daarbij worden medewerkers voorzien van een elektrische fiets in plaats van de klassieke bedrijfswagen. Ten slotte beschikt Statik over een volledige paperless office. Deze initiatieven liggen ook volledig in lijn met het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) dat Statik enige tijd geleden onderschreef.

© Mik Op Klimaat

Naar: https://www.mikopklimaat.be/