Tripleclick Design

Wakkerzeelsebaan 146, 3018 Leuven - info@tripleclick.be - 016 60 70 76
Grafisch ontwerp van logo's, signalisatie, websites, apps

Over Tripleclick Design

Tripleclick is een jong maar ervaren grafisch ontwerpbureau. Sinds onze opstart in 2006 pakken we de dingen anders aan dan anders.

De roze ijsbeer uit ons bedrijfsmerk is daarbij ons symbool en onze muze. Krachtig, opvallend, niet mis te verstaan, en vooral: volstrekt uniek in zijn soort – net zoals elk ontwerp dat Tripleclick voor u realiseert. Of het nu gaat om een bijdetijdse huisstijl, een verleidelijk geformuleerde brief aan uw cliënteel, een originele website of een opvallende affiche.

Hoe groot of hoe klein uw project ook is, wij staan u graag bij. Van papieren idee over digitaal ontwerp tot en met concrete uitvoering. Een last die we met plezier van uw schouders nemen. Zonder dubieuze prijsberekeningen of technische vaktermen. Want úw verbeelding laten spreken, da’s óns vak!

Laat een frisse wind door uw commerciële voorkomen waaien. Proef van het creatieve vakmanschap van onze jonge, dynamische ploeg. Laat u door ons verrassen. En voor u het weet steekt uw nieuwe look met kop en schouders boven die van uw collega’s uit!