Immaginagency

Bruineveld 67, 3010 Leuven - immaginagency.be@gmail.com - 0474762038

BrandING Advertising Marketing Copywriting

Over Immaginagency

If you can im(m)agine it, you can realize it! Als je het je kan voorstellen en visualiseren, dan kan je het realiseren!

Wij zijn een agency dat bedrijven helpt met het vergroten van hun impact via het visualiseren van hun brand strategy en marketingprocessen. We ontwerpen en implementeren jouw brand en marketingprocessen zowel online als offline.

Mensen connecteren met mensen, dat is al altijd zo geweest en is vandaag nog steeds zo. Wat wij bieden is een no nonsense aanpak! We zijn geïnteresseerd in jou en jouw business. We luisteren naar jouw verhaal zodat we de waarden van jouw business leren ontdekken. En andersom, door onze waarden met jou uit te wisselen, leren we van elkaar. Dit is voor ons een basis om mee aan de slag te gaan en vertrouwen op te bouwen. Dit is de basis waarop we samenwerken met anderen.

We bekijken jouw huidige brand en huidige marketingstrategie. We evalueren kort waar het online proces geoptimaliseerd kan worden. Verder analyseren we hoe we samen de verlangens en noden van jouw klanten op een proactieve en efficiëntere manier kunnen invullen. Het is simpel, altijd een win-win-verhaal creëren voor alle betrokken partijen!

Wij beloven je veel visuele impact, veel return en 'waarde'. We bieden een stevige mix van creatieve en conversieprocessen aan die meetbare resultaten opleveren. Geloof ons! Het is geen hocus pocus ... het zijn continu veranderlijke processen. Dat maakt ondernemen net zo boeiend!