Corvidink

CORVIDINK is een grafisch collectief met een passie voor beeld. Wij helpen bedrijven hun producten in de picture te zetten met visuele content. Afhankelijk van het project werken we samen met ons team van grafisch ontwerpers, make up artiesten, webdesigners en content creators. Het vertrek- en eindpunt blijft echter altijd foto en video.

Over Corvidink

We kunnen je vertellen dat het woord “corvid” afgeleid is van “corvidae” of “kraaiachtigen”, creatieve vogels die zowel in groep als alleen goed kunnen werken.
We kunnen op een zeer ordinaire manier het woord opdelen in “COR”, “VID” en “INK” en er snel even bijzeggen dat onze Core (foto en) Video is en de Inc bewust met een “k” geschreven is.
Ook helemaal in de mode is een afkorting geven met elke letter apart. De “C” staat voor corporate, de “O” staat voor “ongegeneerd woorden zoeken die bij onze naam passen”, de “R”…
Maar dat gaan we niet doen.

Wij zijn CORVIDINK. Wij zijn content creators. Wij zijn vakidioten. Wij zijn een collectief van creatievelingen. Wij zijn een zootje ongeregeld aangestuurd door een onvermoeibare projectmanager. Wij hebben één ding gemeenschappelijk: wij hebben passie voor beeld.