Bonka Circus - Content with a purpose

Sluisstraat 79, 3000 Leuven - info@bonkacircus.com - 016 84 19 30

Communicatiebureau, Maatschappelijke impact, Reclame, PR

Over Bonka Circus - Content with a purpose

Mensen willen een zinvol leven leiden. Maar ook meer en meer bedrijven kiezen er bewust voor om zich te focussen op dingen die er echt toe doen, omdat maatschappelijke meerwaarde in hun DNA zit, of omdat ze met een project hun steentje willen bijdragen. Meerwaarde kan op verschillende domeinen gecreëerd worden: werk, vrije tijd, mobiliteit, milieu, klimaat, financiën, onderwijs, voeding, welzijn, gezondheid...

Ook bij Bonka Circus is maatschappelijk engagement wat ons drijft. We helpen je dan ook maar wat graag om de maatschappelijke meerwaarde van je bedrijf tastbaar te maken. Daarvoor maken we creatieve content.

Soms maken we content rond bestaande projecten, soms stampen we zelf communicatieprojecten uit de grond. De content die we maken is altijd authentiek, begrijpelijk en correct, en kan gaan van 360°-communicatiecampagnes, televisieprogramma's, digitale content, evenementen tot PR. Altijd met één doel: gedragsverandering die het leven van mensen beter, gemakkelijker, zinvoller en aangenamer maakt.

Een aantal thema's waarin we de wereld wat beter hebben gemaakt: